30 jaar het vertrouwde adres! - GRATIS Dakinspectie

Dakreparatie

Lekkage regio Arnhem Heuveling Dakbedekkingen verhelpt elke lekkage aan het dak! 

Een lekkage brengt veel overlast met zich mee. Een lekkage aan een dak kan verschillende oorzaken hebben. Bij Heuveling Dakbedekkingen uit Arnhem weten we precies hoe een lekkage aan een dak kan ontstaan én hoe we de lekkage kunnen verhelpen, zodat jouw dak straks weer in topconditie is.

Hoe ontstaat een lekkage aan het dak? 

Aan een lekkage kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Zo kan het voorkomen dat de dakisolatie of de dakbedekking is aangetast, bijvoorbeeld wanneer het dak in slechte staat verkeert en niet op tijd is onderhouden. Wij gunnen je alvast een paar tips vanuit onze jaren lange ervaring:

  • Bij een opstaande gevel wordt vaak een lekkage geconstateerd door scheuren in het lood of vervuiling op het dak.
  • Een lekkage bij de afvoer wordt vaak veroorzaakt door een vervuilde of kapotte dakbedekking rondom de kiezelbak.
  • Een lekkage rondom de schoorsteen wordt ook vaak veroorzaakt door slecht onderhouden lood of het doorslaan van vocht.

Bij Heuveling Dakbedekkingen raden wij al onze klanten aan om regelmatig onze vakkundige dakdekkers in te zetten voor een periodieke dakinspectie. Op deze manier voorkom je onverwachte lekkages en de vervelende verrassing van een dakreparatie.

Ook voor een dakgoot reparatie regio Arnhem ben je bij ons aan het juiste adres. 

Naast een lekkage aan het dak komt het ook regelmatig voor dat een dakgoot voor moeilijkheden op het dak zorgt. Ook voor een vakkundige dakgoot reparatie kun je daarom bij Heuveling Dakbedekkingen terecht. Onze dakdekkers hebben veel ervaring met lekkages, dakreparaties en dakgoot reparaties.

Je hebt een dakreparatie nodig in Arnhem, wat nu? 

De professionele dakdekkers van Heuveling Dakbedekkingen zijn snel ter plaatsen, ook in het geval van een spoedreparatie aan het dak. Vul hiervoor het spoedformulier in. Nadat wij de lekkage hebben verholpen of een dakreparatie hebben uitgevoerd adviseren we je direct over de stappen die je kunt nemen om je dak te onderhouden, bijvoorbeeld door een preventieve dakinspectie. Een dakinspectie bij Heuveling Dakbedekkingen is voordelig en bovendien een investering als het aankomt op de waarde van je woning!