30 jaar het vertrouwde adres! - GRATIS Dakinspectie

Intura dakramen

Heuveling Dakbedekkingen, dealer van Intura dakramen.

Intura dakramen zijn duurzaam, stijlvol en bovendien te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten. Zo is er voor elk dak wel een dakraam te verkrijgen wat de kwaliteit draagt van een Intura dakraam. Heuveling Dakbedekkingen uit Arnhem is een dealer van de Intura dakramen. Voor een veelzijdig dakraam kun je dus met een gerust hart bij ons terecht.

Een Intura dakraam voor elke dakconstructie.

Intura heeft een uitgebreid assortiment dakramen. Zo levert Intura kleine dakramen speciaal voor een kleinere dakconstructie. Intura heeft twee modellen kleinere dakramen: de Intura Vista en de Intura Versa.

Ook wanneer je voorkeur uitgaat naar een houten dakraam of een kunststof dakraam dan heeft Intura verschillende modellen, waaronder het juiste model waar jij naar op zoek bent! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kunststof dakraam waarbij het ventilatiesysteem volledig is geïntegreerd in het kunststof dakraam? Dat maakt een kunststof dakraam van Intura uitermate geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.

Natuurlijk zijn elk van deze dakramen te verkrijgen in de webshop Intura dakramen van Heuveling Dakbedekkingen.

Een dakraam voor een plat dak.

Intura levert tevens dakramen, speciaal ontwikkeld voor een plat dak. Hiervoor ontwikkelde ze een elegant model met een uitstekend isolerende werking. Een Intura dakraam voor een plat dak is geschikt voor daken met een helling tot maximaal 15 graden. Ook is dit kunststof dakraam onderhoudsvrij waardoor het duurzame karakter van dit dakraam wordt onderstreept.

Dakraam vervangen? Kies voor een Intura dakraam!

Heuveling Dakbedekkingen uit Arnhem is dé dealer voor Intura dakramen in Arnhem en de wijde omgeving. Door onze jaren lange ervaring met het vervangen van dakramen, kunnen wij ook jouw dakconstructie voorzien van een elegant en duurzaam model van Intura. Neem hiervoor contact op met ons of kom eens (geheel vrijblijvend) langs op ons kantoor in Arnhem!