30 jaar het vertrouwde adres! - GRATIS Dakinspectie

Lichtkoepels-Solatube

Heuveling Dakbedekkingen heeft een breed aanbod aan daglichtsystemen.

Heuveling Dakbedekkingen uit Arnhem staat voor kwaliteit. Daarom gebruiken we uitsluitend de beste materialen. Ook maken we gebruik van de hoge mate van deskundigheid van ons ervaren team van dakdekkers. Dat weerspiegelt in de keuze van de merken die we gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het merk Solatube; een naam die binnen het segment van daglichtsystemen zijn sporen ruim heeft verdiend.

Solatube.

Wanneer je kiest voor een daglichtsysteem van Solatube, dan kies je voor kwaliteit. Solatube is een gevestigde naam op het gebied van daglichtsystemen. De systemen kunnen worden gebruikt op verschillende soorten dakconstructies. Hierdoor is Solatube een veelzijdig merk qua aanbod én qua mogelijkheden. En dat past goed bij de veelzijdige dienstverlening van Heuveling Dakbedekkingen.

De Solatube daglichtsystemen gunnen een interieur natuurlijk daglicht, bijvoorbeeld door het strategisch plaatsen van een lichtstraat. Daarnaast hebben de daglichtsystemen aanvullende voordelen, zoals een tweedelig systeem waarbij de UV-straling en de warmte van infraroodstraling worden tegengehouden. Ook zijn de daglichtsystemen zoals een lichtstraat onderhoudsvriendelijk. De daglichtsystemen van Solatube wordt namelijk geleverd met een speciale coating waardoor vuil wordt afgestoten.

De daglichtsystemen van Solatube zijn niet inbraakgevoelig, je hebt geen last van warmte-inval en bovendien zijn de daglichtsystemen van Solatube bijna overal te plaatsen. Kortom, een daglichtsysteem zoals een lichtstraat van Solatube is een verstandige keuze.

Lichtkoepels.

Er zijn verschillende redenen om voor een lichtkoepel te kiezen. Door middel van een lichtkoepel kun je op bijna elke plek van het dak natuurlijk daglicht laten binnenstromen. Het grote voordeel van een lichtkoepel is dat je deze op afstand kunt bedienen, waardoor het een dubbele functie bekleedt: een daglichtsysteem én als een ventilatiemiddel.

Geïnteresseerd in een lichtkoepel, lichtstraat of een ander daglichtsysteem?

Heuveling Dakbedekkingen heeft regelmatig aantrekkelijke aanbiedingenvan Solatube daglichtsystemen, lichtstraten en lichtkoepels. Houd daarvoor de website van Heuveling Dakbedekkingen in de gaten. Wil je een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheid van een Solatube lichtstraat of een lichtkoepel bij jou thuis, neem dan contact op met Heuveling Dakbedekking uit Arnhem! Wij voorzien je van deskundig advies over de lichtkoepel of de lichtstraat die het beste bij jou én je woning past.