30 jaar het vertrouwde adres! - GRATIS Dakinspectie

Timmerwerk

Professioneel timmerwerk door Heuveling Dakbedekkingen

De veelzijdigheid en de expertise van het dakdekkersbedrijf Heuveling Dakbedekkingen komt ook naar voren in de aangrenzende werkzaamheden op het gebied van dakbedekking en de renovatie van een dak of dakgoot. Ook op het gebied van timmerwerk van bijvoorbeeld boeiboorden, het dakbeschot of grootbekisting zijn wij een betrouwbare partner. Een kleine greep uit onze werkzaamheden kunt u bekijken bij uitgevoerde werkzaamheden, dakdekkersbedrijf Heuveling Arnhem.

Boeiboorden vervangen.

Bij het vervangen van een dakgoot controleren wij ook direct de boeiboord. De boeiboord is een houten afwerking aan de buitenkant van een dakgoot. De kans is namelijk groot dat de boeiboord ook aan vervanging toe is. De professionele dakdekkers van Heuveling Dakbedekkingen hebben jarenlange ervaring in het vervangen van boeiboorden. Neem dus geen risico en laat onze professionele dakdekkers ook eens kijken naar het timmerwerk van de boeiboorden!

Dakbeschot vervangen.

Het dakbeschot is een houten constructie van planken of plaatmateriaal wat onder de dakbedekking van een dak wordt geplaatst. Het dakbeschot speelt daarom een belangrijke rol bij de isolatie van het dak; het dakbeschot vormt namelijk ook de fundering van de dakbedekking. Het is belangrijk dat deze houten constructie goed moet worden onderhouden door een kundig team van dakdekkers. Bij Heuveling Dakbedekkingen hebben wij zo´n team.

Trespa platen

Ook voor het aanbrengen van Trespa platen ben je bij ons aan het juiste adres. Door de veelzijdige en duurzame eigenschappen is het uitermate geschikt voor buitenwerk. Trespa platen zijn weerbestendig en zijn van nature ontzettend sterk. Daarom zijn Trespa platen een waardevolle toevoeging op de hoogwaardige materialen waar Heuveling Dakbedekkingen mee werkt.

Professioneel timmerwerk laten uitvoeren aan je dakconstructie?

Naast het professionele timmerwerk dat Heuveling Dakbedekkingen uitvoert aan boeiboorden, het dakbeschot of het aanbrengen van Trespa platen, hebben wij natuurlijk ook een uitgebreide collectie aan dakramen die wij installeren voor u of die u online kunt kopen in onze webwinkel www.dakraampje.nl. Ook assisteren wij bij de renovatie of restauratie van een zolderkamer of bij het timmerwerk bij het plaatsen van een dakkapel,

Offerte formulier

 1. Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. Adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Postcode(*)
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats(*)
  Ongeldige invoer
 6. Email(*)
  Ongeldige invoer
 7. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 8. Mobiel
  Ongeldige invoer
 9. Ik wil een
  Ongeldige invoer
 10. Maak hieronder een keuze


  Ongeldige invoer
 11.  
 12. Ter ondersteuning van uw aanvraag, is er een mogelijkheid om 3 foto's te versturen! (niet groter dan 5 MB) Anders uw foto's los versturen per stuk naar info@heuveling-dakdekkers.nl
 13. Upload uw foto
  Ongeldige invoer
 14. Foto 2
  Ongeldige invoer
 15. Foto 3
  Ongeldige invoer
 16. Uw toelichting
  Ongeldige invoer